Kaviár z jesetera Sibiřského, Baerii, 100g
Čistá hmotnost: 100g
Skladovat v teplotách od 0°C do 4°C
Trvanlivost 3 - 6 měsíců při teplotě od 0°C do 4°C
Detailní popis produktu
Výrazná chuť kaviáru sibiřského jesetera v kombinaci s jeho jemnou texturou je jen malou částí jeho předností. Tato pochoutka se vyznačuje středně velkými jikry o průměru 1,5 až 2 mm a sytou barvou od tmavě šedé po modročernou, takže působí příjemným vizuálním dojmem, ale přesto je nejdůležitější předností této odrůdy její úžasné chuť. kaviár MALOSSOL má 35 gramů na kg. Bezesporu bestseller.
#ShowMore#
Jeseter sibiřský (Acipencer baerii) patří mezi druhy z čeledi jeseterovitých. Váha dospělé ryby se pohybuje v rozmezí 20-25 kg. Při chovu jesetera sibiřského v akvakultuře se proces získávání kaviáru výrazně zrychlil: Samice se začínají třít ve věku 7-8 let, jeseter sibiřský se tře ne více než jednou za 4 roky. Nejcennější jsou mořské plody získané od jedinců ve věku 18-20 let. Množství kaviáru je velmi velké a činí 1/6, 1/5 hmotnosti ryby; počet jiker ve velkých rybách proto může dosáhnout několika milionů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.